“There is a crack in everything. Thats how the light get’s in” - Leonard Cohen

Profielfoto_Esther

Over mij & visie

Als trainer, dramatherapeut, acteur en docent improvisatietheater maak ik gebruik van een breed palet aan interactieve werkvormen.  Ik heb een achtergrond in de zorg en hulpverlening als begeleider en mentor binnen verschillende instellingen en als behandelaar binnen de forensische psychiatrie. Tevens werk ik nu ruim 10 jaar als trainingsacteur binnen communicatietrainingen. Ik bied trainingen aan (zorg-) professionals & teams waarbij ik bij voorkeur interactieve werkvormen inzet om inzicht te vergroten en praktische vaardigheden eigen te maken.

Mijn specialisme is het anticiperen op datgene wat zich in het hier en nu voordoet. Hierbij gebruik ik spel en theater als middel tot bewustwording. Als spiegel voor de ander.

Rollenspel of andere interactieve werkvormen zijn voor mij prachtige middelen die gewoontes, aannames en overtuigingen direct laten zien. Naast je kwaliteiten en talenten komen ook je uitdagingen makkelijker aan de oppervlakte. Hierdoor zie je jezelf ineens scherper. Er ontstaat meer helderheid en duidelijkheid. In wat je wilt, wat je kunt en wat je te doen staat.

Spelen verruimt!

Contactgegevens

Esther de Jong
Praktijk de Speelruimte
Stadsweg 27, 9731 CR, Groningen
Telefoon: 06 33057276
Emailadres:
despeelruimte@gmail.com

De algemene voorwaarden van Praktijk de Speelruimte kunt u hier lezen.